Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@20:49:04 GMT

نوبرانه‌هاي پاييزي؛ جک S3 در برابر هايما S5

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۲۹۴۱۸

نوبرانه‌هاي پاييزي؛ جک S3 در برابر هايما S5

خبرگزاري آريا - هفته نامه خودرو امروز: در ماه هاي اخير، زمزمه هايي مبني بر عرضه برادر کوچک تر هايما S7، يعني هايما S5 توسط ايران خودرو شنيده مي شد تا اينکه در نهايت، ايران خودرو به صورت رسمي از اين کراس اوور کوچک رونمايي کرد. با توجه به نزديکي ابعاد بدنه و همچنين قيمت، مي توان رقيب مستقيم هايما S5 در بازار کشور را جک S3 محسوب کرد که به زودي شاهد تحويل نخستين سري آن به خريداران خواهيم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همين بهانه و در نوشتار پيش رو، نگاهي مقايسه اي خواهيم داشت به ان دو کراس اوور تازه نفس چيني.
طراحي
هايما S5 به طول کلي، چهره اي اسپرت تر و پرصلابت تر از برادر بزرگ ترش يعني S7با را به نمايش مي گذارد. نماي جلو S5 با وجود چراغ هاي بزرگي که کاملا شبيه به چشم طراحي شده اند و جلوپنجره غول پيکر کرومي، طرحي کاملا خشن و اسپرت و در عين حال، شيک و امروزي دارد. در نماي جانبي S5 نيز با کاربرد منطقي و هماهنگ خطوط شکسته، شاهد طرحي چشم نواز هستيم. ضمن اينکه در اين نما، فاصله زياد کف خودرو از زمين نسبت به خودروهاي هم رده جلب توجه مي کند. در نهايت، طرح اخموي چراغ، ابعاد نسبتا کوچک شيشه عقب و اسپوير قرار گرفته در بالاي آن نيز تامين کننده چاشني اسپرت نماي عقب هايما S5 هستند.


هنگامي که به کابين S5 نگاه مي کنيد، متوجه سادگي طرح آن نسبت به بدنه خودرو مي شويد. هر چند مواردي همچون طراحي خاص قاب صفحه نشان دهنده ها و چيدمان مورب کليدهاي کنترل سيستم صوتي، طرح کابين را از يکنواختي دور مي کند اما طرح بسيار ساده غربيلک فرمان و قرارگيري دکمه هاي شيشه بالابر روي کنسول مياني، از موارد انتقادبرانگيز هستند.
در مقابل، جک S3 چهره اي آرام تر از رقيب دارد. نماي جلو S3 از يک جلوپنجره بسيار بزرگ (که قاب پلاک را نيز در خود جاي داده)، چراغ هاي کشيده و مه شکن هاي باريک تشکيل شده که چهره اي اخمو و در عين حال کاملا شرقي به خودرو بخشيده است. با گذر از نماي جلو S3 و رسيدن به بخش جانبي، کم کم شاهد محو شدن اين خشونت هستيم به گونه اي که تنها موارد قابل ذکر در اين نما، قرارگيري آينه هاي جانبي روي درب و خط مورب بالايدستگيره درب ها هستند.


نماي عقب S3 نيز با وجود مواردي مانند قاب خاص دور چراغ هاي دنده عقب و اسپويلر بالاي شيشه عقب، کاملا پويا و جذاب است هر چند اين پويايي به اندازه هايما S5 نيست. کابين S3 نيز اگرچه کاملا بي عيب و نقص طراحي نشده اما چيدماني منظم داشته و علي الخصوص در قسمت غربيلک فرمان و صفحه نشان دهنده ها، طراحي جذابي دارد؛ يعني درست همان بخشي که طراحان هايما S5 در آن خيلي موفق عمل نکرده اند. در مجموع مي توان طراحي هايما S5 را جذاب تر دانست اما جک S3 نيز چهره اي هماهنگ و متناسب داشته و به سادگي ميدان را به رقيب واگذار نخواهدکرد.
مشخصات و توانمندي هاي فني
هايما S5 با يک پيشرانه 1.5 ليتري توربو در ايران خودرو به توليد مي رسد که پيشرانه مذکور با توليد حداکثر قدرت 161 اسب بخار و حداکثر گشتاور 223 نيوتن متر، با اتصال به يک يگربکس اتوماتيک ضريب متغير (CVT)، ضمن مصرف 8 ليتر سوخت در هر 100 کيلومتر در سيکل ترکيبي، شتاب صفر تا صد 12.5 ثانيه و حداکثر سرعت 170 کيلومتر بر ساعت را براي اين چشم بادامي خوش تيپ به ارمغان مي آورد.

در مقابل، جک S3 مجهز به يک پيشرانه 1.6 ليتري تنفس طبيعي با حداکثر قدرت 107 اسب بخار و حداکثر گشتاور 155 نيوتن متر است که اين پيشرانه با اتصاف به يک گيربکس اتوماتيک ضريب متغير (CVT)، ضمن مصرف حدود 6 ليتر سوخت در هر 100 کيلومتر در سيکل ترکيبي، شتاب صفر تا 100 حدود 13.5 ثانيه و حداکثر سرعت 175 کيلومتر بر ساعت را براي اين فرزند جديد جک به ارمغان مي آورد. هر چند هنوز هيچ يک از خودروهاي مورد بحث به صورت رسمي تحويل مشتريان نشده و نمي توان راجع به عملکرد فني آنها نظر قاطعي داد اما آمار و ارقام حکايت از برتري فني هايماS5 نسبت به جک S3 دارند. البته S3 نيز در مقابل رقيب چندان دست و پا بسته نبوده و برگ هاي برنده اي همچون مصرف سوخت پايين تر و حساسيت کمتر پيشرانه (به دليل تنفس طبيعي بودن) را رو مي کند.
امکانات رفاهي و ايمني
ايران خودور، هايما S5 را با تجهيزات کامل راهي بازار خواهدکرد که بخشي از مهم ترين اين تجهيزات عبارتند از: کيلس استارتر، تهويه مطبوع اتوماتيک، سيستم چندرسانه اي مجهز به مانيتور لمسي 7 اينچي و 6 عدد بلندگو، تنظيم برقي صندلي هاي جلو، روکش چرمي صندلي ها و فرمان، سانروف، کروز کنترل، دوربين 360 درجه، دي لايت، سيستم کمکي شروع حرکت در سربالايي (HSA)، سيستم کنترل پايداري الکترونيکي (ESP)، سيستم کنترل کشش (TCS)، 6 عدد ايربگ و... که ليست بسيار کاملي بوده و به خوبي قابل مقايسه با خودروهايي است که بيش از 2 برابر S5 قيمت دارند.


در مقابل، جک S3 نيز شاهد تجهيزاتي همچون سيستم چندرسانه اي مجهز به 6 عدد بلندگو، سانروف، دي لايت، سنسور نور، تهويه مطبوع اتوماتيک، روکش چرمي صندلي ها، فرمان با نيروي کمکي الکتريکي (EPS)، سيستم کنترل ايستايي در سربالايي (HAC)، سيستم کنترل پايداري الکترونيکي (ESC)، 2 عدد ايربگ و... هستيم که ليستي خوب و راضي کننده بود اما در مقابل رقيب کم مي آورد. البته با اين وجود، تجهيزاتي همچون سنسور نور و فرمان برقي، از مواردي هستند که در جک S3 وجود داشته اما هايما S5 فاقد آن است.
سخن پاياني
در پايان مطلب اگر نگاهي کلي به هر يک از خودروهاي مورد بحث داشته باشيم، مي توانيم بيان کنيم که هايما S5 با وجود پيشرانه قدرتمندتر، آپشن هاي کامل تر و فضاي کابين بزرگ تر، گزينه اي کاملا مناسب براي افرادي است که خواستار يک خودرو جوان پسند متمدن بوده و بيشتر اهل مسافرت هستند و در مقابل، جک S3 با مزايايي همچون سخوت کمتر، استهلاک پايين تر و قيمت کمي ارزان تر، گزينه افرادي خواهدبود که خواهان يک کراس اوور اسپرت جمع و جور بوده و بخش عمده تردد آنها در مسيرهاي شهري است.
شايان ذکر است که قيمت در نظر گرفته شده براي هايما S5 بين 70 تا 80 ميليون تومان بوده و نخستين سري هاي توليدي آن در دي ماه سال جاري (و احتمالا با تخفيف سري اول) تحويل خريداران خواهدشد. براي جک S3، قيمت 71.9 ميليون توماني را در نظر گرفته شده که البته فعلا تخفيفي 2 ميليون توماني نيز روي اين قيمت اعمال مي کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین

سمیوئل لنگهورن کلمنز، که بیشتر با نام هنری مارک تواین شناخته می‌شود، نویسنده و طنزپرداز شهیر آمریکایی است که رمان‌های معروف و ارزشمندی مانند ماجراهای هاکلبری فین و ماجراهای تام سایر را نوشته است. تواین کمی پس از دیده شدن ستاره دنباله دار هالی به دنیا آمده و پیش‌بینی کرده بود که با همان نیز از دنیا خواهد رفت. او روز پس از بازگشت ستاره دنباله دار از دنیا رفت. تواین به عنوان بزرگ‌ترین طنزپرداز آمریکایی دوران خود شناخته می‌شود و ویلیام فاکنر او را پدر ادبیات آمریکا خوانده است.

 


رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ

در این ویدیو، رشد جمعیت بشر در تاریخ روی نقشه جهان نشان داده می شود که آنچه از آن برمی آید، از قرن بیستم شاهد انفجار جمعیت بوده‌ایم.

 

 

هند جنوبی از نمای نزدیک

«هند جنوبی / Southern India» منطقه‌ای است در جنوب کشور هند که شامل ایالات‌ و قلمرو‌های آندرا پرادش، کارناتاکا، کرالا، تامیل نادو و تلانگانا و همچنین سرزمین‌های جزایر آندامان و نیکوبار، لاکشادویپ و پودوچری است که ۱۹ درصد از مساحت کشور هند را از آن خود کرده است. تصاویری از این منطقه جغرافیایی گسترده را با کیفیت ۴K در تابناک می‌بینید.

 


فضای شخصی چیست و چه میزان است؟

گاهی پیش می‌آید با کسی برای نخستین بار صحبت می‌کنید و آن شخص بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا اینکه می‌خواهید از دستگاه خودپرداز استفاده کنید و شخصی که پشت سر شماست، بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا مثلا در آسانسور هستید و شخصی که کنار شماست بیش از حد نزدیک شما می‌ایستد، یا به شما خیره می‌شود، یا بوی بدنش شما را آزار می‌دهد؛ تمام این ها نمونه هایی از نقض فضای شخصی هستند که می‌توانند به شما حس ناخوشایندی بدهند. فضای شخصی، فاصله فیزیکی بین دو انسان در محیط روزمره اجتماعی است. بدون شک این فاصله با توجه به نسبتی که با افراد مختلف دارید و اینکه چقدر او را می‌شناسید، متفاوت خواهد بود. اما اینکه این فضا برای اولین بار چطور تعریف شد و اینکه این فضا در موقعیت های مختلف اجتماعی چقدر باید باشد، خود داستان جالبی دارد که می‌توانید آن را در این ویدیو ببینید.

 


بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

همیشه یکی از معایب خودروهای برقی، زمان شارژ شدن باتری های آنها بوده، در حالی که در مدت چند دقیقه شما می توانید باک خودروی بنزینی خود را پر کنید؛ اما تسلا یکی از پیشگامان تولید خودروی الکتریکی ادعا می کند، با روش هایی که در نظر گرفته، مدت زمان رسیدن از یک خودروی بدون شارژ را از پر کردن یک باک خالی سریع تر کرده است. در این ویدئو به رقابت این دو می پردازیم تا ببینیم یک خودرو با باک خالی سریع تر به حالت بیشینه سوختی خود می رسد، یا یک خودرو الکتریکی با باتری خالی؟

 


دفاتر باز، گزینه مبالغه شده

استفاده از پلان آزاد در «محیط‌های اداری /Open Office» در اوایل سال ۱۹۵۰ آغاز شد. در آغاز، ایده این که محیط‌های کاری از اتاق‌های محدود و بسته به محیط‌های باز و بدون پوشش تبدیل شوند، مخالفان و منتقدان زیادی داشت؛ اما به تدریج به یکی از محبوب ترین روش های طراحی دفاتر اداری تبدیل شد. استفاده از محیط‌هایی که باز و بدون مرز بندی بودند، باعث شد تا بسیاری مزایای این نوع طراحی به مرور زمان خودنمایی کنند. استفاده از فرصت‌های بیشتر برای دیدن و آموختن از نیروهای خبره و یادگیری ناخودآگاه در اثر کار کردن کنار با تجربه‌ها، از اولین بازخورد‌های این نوع طراحی دفاتر کار بودند؛ اما به تدریج با فراگیر شدن این طرح ها ایرادات آنها مشخص تر گشت. یکی از مشکلات کپی های ناقص و بدون توجه به جزئیات از طرح اصلی این دفاتر بود. در این ویدیو به بررسی تاریخچه این دفاتر از آغاز تا کنون می‌پردازیم و نقاط قوت و ضعف آنها را بررسی می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا پایان اردیبهشت
  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما/ ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟
  • طراحی کوپه، قدرت پیکاپ؛ یکی از عجیب‌ترین خودروهای امسال رونمایی شد(+عکس)